Giriş Yap    Üye Ol
Oyunlar   GB   İtem   CS:GO Skin   Key   Destekle   Para Yükle   Haberler   İletişim   Yorum  
 
 Şifacı - Şifacı (iyileştirici) 



Sınıf :
Şifacı

Yönelim: Şifacı (Healer)

Karakterin iyi yönleri: Karakterimizin pek çok can verme skili olduğu için partinizi ayakta tutmanız çok rahat olacaktır. 31. seviyeye ulaştığınız zaman 3 dk yenileme süresi olan 10K Hp veren bir skiliniz açılacaktır bu skill çok işinize yarayabilir örneğin partide tankınız ölmek üzere bu skili onun üstünde kullandığınızda canı nerdeyse full olmuş olacak ve bu partiniz için büyük önem sağlamakta . Alan skili olarak belli bir alan içinde bulanan dostlara belli miktarda can yenilemesi bulunuyor . Bir skilide partide bulunan arkadaşınıza yanınıza çekebiliyorsunuz .Zindanda uzak ve önemli yerde bir parti arkadaşınız öldüğünde onu 7 saniye içinde diritebiliyorsunuz ve bu diriltme skilinin bekleme süresi nerdeyse yok .

Karakterin Zayıf Yönleri: Düşük Hp’si var ve zırh çok yönünden çok fazla olmasada biraz düşük.

Damage skilinin çok az olması dolasıyla kendi başına level atlaması biraz zordur .Mana sıkıntısı yaşıyor seri skil atmanız gerektiği için manası çabuk azalıyor yanınızda bolca mana olması gerekiyor .Yanınıza pot aldığınız zaman büyük veya süper almanız gerkiyor . 1e1 Savaşma olayı bu karakterle kesinlikle yoktur . Aksiyon isteyen içinlikle kesinlikle uygun bir karakter değildir . Savaşta karşıdaki suikastçıların ilk hedeflerinden oluyorsunuz .

Ağırlık Verilmesi Gereken Eşya ve Ek Özellikler:

Öncelikle şifacımız büyük topuz kullandığı için büyü hasarı fazla olan bir büyük topuz bulmalısınız.Zırhınız ve diğer ekipmanlarınız defans , hp ve mp veren itemler olması önemlidir. Mana sıkıntısıçektiği için fazladan mana yararlı olacaktır . Eşyalarda güç artıran ,fiziksel hasar attırıran ve kritik özellikler kesinlikle bulunmamaılıdır. Ek olarak tılsım ekliyecekseniz büyü hasarı ve mp ekleyebilirsiniz .



Skill Ağacı: Skill ağacı seçeneğini 2 ye ayıralım ;

Parti ile kasılacaksanız : Eğer sürekli parti ile seviye atlayacaksanız can veren skilleri ve buff özelliklerini açmalasınız . Çünkü parti ile kasılırken bunlar partinizi ayakta tutmaya yarayacaktır .

Tek başınıza kasılırken : Tek başınıza kasılırken önceliğiniz damage vuran skilleri ver önemli bufflar olsun çünkü görev yaparken sizi zorlayacak yaraktırlarla karşılaşabiliyorsunuz . Damage skilleriyle combo tutturabilirseniz iyi verim alabilirsiniz .

 

Tavsiye edilen Ere Stonelar: Benim tavsiye ettiğim ere stoneler pasif olanlardır çünkü bir şifacı karakterde oldukça fazla skill bulunduğu için ere stone aktif olduğunda fazla gelecektir ve kullanmaya gerek kalmayabilir , pasif olduğu zaman karakterinize çok yararı olacaktır .

Öneriler ere stoneler pasif ve buff’lardır. Ve ere stoneleri D sınıfı değilde en az bi C sınıfı koymanızı tavsiye ederim bunları koyduktan sonra ve koymadan önce geliştirmelisiniz 10 levele ulaştırmalısınız .

Aşağıda LordS Lejyonun hazırlamış olduğu healer şifacı rehberi umarım yardımcı olabilmişimdir :)

ByNoGame Canlı Destek