Giriş Yap    Üye Ol
Oyunlar   GB   İtem   CS:GO Skin   Key   Destekle   Para Yükle   Haberler   İletişim   Yorum  
 
 
 Şifacı - Dengeleyici 

 
Sınıf: Şifacı
 
Yönetim: Dengeleyici
 
 
 
Karakterin iyi yönleri: Bu karaktere genel özellik açısından bakmak gerekirse Battle Priest’in sağlamlaştırılmış ve gerçekten adı gibi dengelenmiş hali diye düşünüyorum.
Öncelikle ilk levellerde canavarları keserken biraz zorlanabilirsiniz ancak daha sonra levelliniz geliştikçe açılan skiller ile cok rahat kasabilirsunuz.Özellikle şu noktaya değinmek istiyorum ;
karakterimizde 3 adet  toplu kesme skili mecvut bunlardan 1. si (Festival of Lights) uzak mesafe 2. si ise (Explosion of Light) yakın mesafe , bu 2 skilin tekrar açılma süreleri nerdeyse eşit 2-3 sn içerisinde tekrar açılabilirler 3. sü ise hem alan hemde 1 saniye sersemlik yapan bir skill ancak tekrar açılma süresi biraz fazla 40 saniye kadar ancak çok faydalı kullandığınızda size verilen 1 dk boyunca hasar almıyorsunuz hem hp yenileme hemde kaçabilmek için kukllanabilirsiniz , bu şekilde bir çok görevi seri şekilde yapabilme imkanı sunan bir karakter bu açıdan çok beğendim.
Bunun dışında partide ki rolü hem attack hemde debuff olan bir karakter , Karşınızdaki rakiplerin artı özelliklerini silerek veya çalarak partynizin üstünlük sağlamasını hemde attack yaparak katkıda bulunmanızı gayet iyi yapabilen bir karakter.
 
 
Karakterin zayıf yönleri: Karakterimizin zayıf yönü Zırh ve Attack.
zırh olarak fiziksel ve büyü savunmasını dengeli çıkmanız gerekiyor aksi taktirde her iki saldırıdan da cok fazla damage alabiliyorsunuz.Hasar olarak ise büyü hasarı önem verilmesi gereken bir karakter,bir mage gibi uzaktan vurabiliyorsunuz bu hem iyi hemde kötü bana göre ama bu iki koşulu yerine getirdiğiniz taktirde zevkli bir karakter oynayacağınızda emin olabilirsiniz.
 
 
Ağırlık Verilmesi Gereken Eşya ve Ek Özellikler: Karakterimiz silah olarak çift el büyük topuz kullanıyor ve yukarıdada belirttiğim gibi üstüne durulması gereken konu büyü hasarı bunun yanı sıra  silahımızın soketlerine kritik büyü hasarı da ekleyebiliriz bu toplu farmlarda cok işe yarıyor yaptığınız cuttinglerde bunun farkını anlayacaksınız.Katakterimizde bulunan (Mana Revalation) skilini kullanmanızı tavsiye ederim böylelikle % 40 oranında mana tasarrufu yaparsınız güzel bir skill.Karakterin kombosu biraz zordur onun için hem alan skili vurup hemde ana skill ile cutting e ağırlık verilmeli bunu başarabilirseinz cidden harika bir karakter.
 
 
 

 
Skill Ağacı: Skilleri öncelikle attack olarak  açmanız sizin kasılmanızı kolaylaştıracaktır.Daha sonra ise debuff skillerine yoğunlaşmalısınız.Attack olarak ana skilin dışında pasif özellikli hasar arttıran skiller var bunları açmanızı tavsiye ederim bunlar güçlendikçe vurduğunuz harlarda güçlenecektir.
 
 
 

 
 
Tavsiye Edilen Ere Stonelar: Tabiki herkes A sınıfı ere taşlarından kullanmak ister ama şu an ki koşlullarla C ve B sınıflarıda gayet iyi.Dengeleyici priestte Debuff ,Hasar,Pasif olarak tercihiniz hangi yöne daha fazla önem vermekse onu seçebilirsiniz.Ben Debuff+Hasar ereleri kullanıyorum  sizede B Yada bulabiliyorsanız A sınıfı Hasar + Debuff ere taşlarından kullanmanızı tavsiye ederim.
 
 
 
Karakterimle yaptığım bir toplu farm videosunu sizlerle paylaşmak isterim iyi seyirler :)
 
ByNoGame Canlı Destek