Giriş Yap    Üye Ol
Oyunlar   GB   İtem   CS:GO Skin   Key   Destekle   Para Yükle   Haberler   İletişim   Yorum  
 
 
 Haberler    Phantomers Haberleri   Phantomers’ta Yeni PvE Haritası, Tapınak… 

Phantomers’ta Yeni PvE Haritası, Tapınak…


Phantomers’ta yeni içerikler bir bir gelmeye devam ediyor. Taktiksel MMOFPS oyunu Phantomers’a yakın tarihte oyuna eklenen ve oyuncuları tarafından oldukça ilgi gören PvE modu için yeni harita, yeni karakter ve yeni silahlar ekleniyor. 21 Temmuz tarihli sunucu bakımı ile eklenecek olan içerikler ile birlikte oyun severlerin PvE modu için beklediği çeşitliliğin sağlanması planlanıyor.

Yeni Tapınak haritası, ilk PvE haritası olan Arena’ya kıyasla çok daha büyük ve zor bir yapıya sahip. Toplamda 5 aşamadan oluşan haritada her aşama için farklı bir bölgeye giriş yapmak gerekiyor. Bölgelerde yer alan tuzaklar ve yaratıklar sizi ve takımınızı amacınızdan saptırmaya çalışıyor, fakat güzel bir takım oyunu ile hepsinin üstesinden gelebilirsiniz.

Engelleri aşarak gelinen üçüncü aşamada yeni eklenecek 2 yeni yaratıktan biri olan Antik İskelet karşımıza çıkıyor. Antik İskelet, düşük HP değerine sahip olmasına rağmen ortadan kaybolabilme özelliği ile oyunculara fazlasıyla zorluk yaşatabiliyor. Beşinci, yani son aşamaya gelindiğinde ise en güçlü yaratık olan Vulcan tüm ihtişamıyla ortaya çıkıyor. Alan etkili becerileri ile müthiş hasarlar verebilen Vulcan’ı yok etmek tahmin edildiğinden daha zor. Fakat bunu başarabilirseniz aralarında 2 yeni silah ve bir yeni karakterin de yer aldığı ödülleri kazanma şansına erişiyorsunuz.

Sonuç olarak Phantomers’ta ki ilk PvE haritası olan Arena’nın eğlencesi ve heyecanı farklı bir yapıya büründürülerek Tapınak haritası oluşturulmuş. 21 Temmuz tarihli sunucu bakımından sonra MMOFPS Phantomers’a girip, yeni haritayı denemekte fayda var. Çok eğleneceğinizden şüphemiz yok.




  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :
işlem sonucunu giriniz


ByNoGame Canlı Destek