Giriş Yap    Üye Ol
Oyunlar   GB   İtem   CS:GO Skin   Key   Destekle   Para Yükle   Haberler   İletişim   Yorum  
 
 Haberler    Knight Online World   Knight Online Hakkında Geniş Bilgi Havuzu (KO Rehber) 


Knight Online Hakkında

Knight Online nedir?

Knight Onine, Malezya kökenli MGame ve Noah System’in geliştirdiği, yayıncılığını NTTGame’in üstlendiği karşılıklı iki ırkın savaşını konu alan MMORPG ( Massive Mutli Player Online Role Playing Game) yani devasa çok oyunculu çevrim içi rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Dünyanın farklı bölgelerinde farklı şirketler tarafından ücretsiz (Free2Play) veya ücretli (Pay2Play) olarak hizmete sunulan Knight Online’ın toplamda seksenden fazla ülkede milyonlarca oyuncusu bulunmaktadır. Bizler yarısından fazlasını Türk oyuncuların oluşturduğu Kuzey Amerika sunucusunda (USKO) faaliyet göstermekteyiz. 

Tarafını SeçEl Morad (İnsanlar)’dan mısın  yoksa  Karus (Orclar)’dan mı?
Hangisini seçtiğin fark etmez, sen bir savaşçısın ve savaştan kaçamazsın...

Bu tanımı bana sorsaydınız şöyle yapardım, Ben bir savaşçıyım ve bir savaşa giriyorum, yanımda benim gibi yüzlerce savaşçı arkadaşlarım var bunlarla tek tek veya toplu olarak konuşabiliyorum, bağırıyorum HAYDİ ARKADAŞLAR İLERİİİİ!... ve savaşıyoruz, ölümüne bir mücadele... bunu bire bir yaşıyorum/ yanımdaki arkadaşlarım ve karşımızdaki düşmanlar dahil hepsi benim gibi gerçek birer insan kaleyi ele geçirmek için bu savaşı veriyor, azim ediyor kızıyor, kazanıyor ve seviniyoruz. Hiçbirimizin burnu bile kanamıyor ama bunu yaşıyoruz.

Knight Online : Hayat Offline

Knight Online oyunu hakkında oyuncularının efsane deyimi budur. Bu oyun bağımlılık yapabilir. 
Ve ufak bir hatırlatma Knight Online bırakılmaz, ara verilir.

Knight Online Free2Play denen ücretsiz oynanan bir oyundur. Oyunda bazı ayrıcalıkları edinebilmeniz için ek şeylere ihtiyacınız olacak. Dünya üzerinde 80’den fazla ülkede milyonlarca oyuncusu bulunan bir oyundan bahsediyoruz, hali ile oyuna girmek ücretsiz oyuncular için her zaman kolay olmuyor. En başta Premium denilen ayrıcalık paketleri ile bu sınırlamadan kurtulabilirsiniz.

Knight Online Yeni Üyelik Açmak

http://portal.nttgame.com/Signin/Signins

Bu bağlantıyı tıklayıp üyelilk bilgilerini doldurarak sizde bir oyuncu olabilirsiniz.

Knight Online Indirme Dosyası

http://knight.nttgame.com/download/client
Bu bağlantıdan indirip bilgisayarınıza güvenle kurabilirsiniz.

Knight Online Oynarken Nelere Gereksinim Duyabilirim?

Knight Online Free2 Play türü; yani ücretsiz oynanabilen bir oyundur.

Ancak her Free2 Play oyunda olduğu gibi oyunda daha ayrıcalıklı olabilmek için bazı premium paketlere ve oyun içi değerlere (item, oyun parası) gereksinim duyabiliyorsunuz.

Bu ürünleri ByNoGame’den Hızlı ve Güvenli bir biçimde sağlayabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ilgili sayfalara ulaşabilirsiniz.

Knight Premium ve Cash Paketlerini Nasıl Alabilirim?

Sitemizden Knight Online Premium/Ürünler sekmesini tıklayarak satın alabilirsiniz.

Aldığınızda sistemimiz size bunları ESN (Elektronik Seri Numarası) şekilinde teslim edecektir.

Örnek ESN:
Sistemimiz size Premium veya Cash’inizi - Bu şekilde ESN Kodları olarak verilecektir. 
ESN Kodu: 50876172-8dfd-4693-faae-44d2-9041-e446
ESN Sifre: 3905-8b1c

Bu paketler hangileridir ve özellikleri ve farkları nelerdir?
Karakterimizin Ismini (nickini-rumuzunu) Nasıl Değiştirebiliriz? NAME CHANGE SCROLL (NCS)

NAME CHANGE SCROLL (NCS) (1799 Cash)

Oyundaki karakterinizin ismini (nick) değiştirmek için kullanılır.


1)
Power Up Store den Name Change Scroll alınız.
2) [Peddler]Hemes e geliniz. (Maradon 840,587)
3) [2.Seçenek] Changer ID seçenegine tıklıyoruz.
4) Önümüze gelen kutucuğa Yeni nick imizi yazıyoruz ve işlem tamam.
5) Oyuna Re-login olunuz (oyundan çıkıp tekrardan giriniz.)

Bu kadar basit. Artık yeni nickinizle oynununuza devam edebilirsiniz. 
ByNoGame® İyi Oyunlar Diler.
------------------------------------------------------- 
* NCS uygulamadan önce bunları yapmak zorundasınız.
* Clan dan çıkmalısınız.
* Yarıda kalmış veya üzerinize alınmış görevleri iptal etmelisiniz.
* Letterda kesinlikle item bırakmamalısınız.
* Friend listesini temizlemelisiniz.
* NCS basımı mutlaka 1. serverlerde yapılmalıdır.
CSS: Character Seal Scroll (Ring) Nedir? Nasıl Basılır?

 

 Oyundaki karakterinizi yüzük (ring) haline getirmenizi için kullanılır.

CHARACTER SEAL SCROLL (2800 Cash)

1) Ring basmak istediğiniz karakterin yan karakterine Power Up Store-Character Seal Scroll alınız.
2) Inn-hostesse gidin ve Seal Character seçeneğini seçin.
3) Bu bölümde hesabınızda bulunan kitlemek istediğiniz diğer iki karakterinizden birini seçmelisiniz.
4) Karakter seçiminde dikkatli onuz çünki karakteri seçtikten sonra iptali mümkün deildir.
5) Seçtiğiniz karakter Cypher Ring isimli eşyada kilitli olarak kalacaktır.
6) Inn-hostess’ten bu eşyayı unseal etmesi sonucunda işlem gerçekleşir.

Bu kadar basit. Artık karakteriniz yüzük (ring) halinde.
ByNoGame® İyi Oyunlar Diler.

--------------------------------------------------

Character Seal Scroll (CSS) uygulamadan önce dikkat ediniz.

* Sadece 1 eşya taşıyabilirsiniz.
* Bu işlem sırasında karakterinizin üzerinde hiçbir eşya bulunmaması gerek fakat karakter kasasının sağ alt kutucuna sadece 1 (bir) adet eşya koyabilir ve bu eşya ile beraber işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
* Tamamlanmamış görevler transfer edilen kişinin hesabına olduğu gibi tamamlanmamış olarak transfer olacaktır.
* Noahlar (coinler) karakter ile transfer olacaktır.
* Her oyuncu bu işlemin tamamlanması için kendi seal/unseal şifresini girmesi gerekmektedir.
* Cypher ring mail (letter) yolu ile gönderimi yapılmamaktadır.
* Sadece kendi ırkınızdan olan karakterleri unseal edebilirsiniz.
* Klandan cıkmanıza gerek yoktur.
* Karakter slotunuzda en az 1 adet karkater slotu boş olmalıdır.

ICS - Kimlik Doğrulama, OTP(Tek Kullanımlık Şifre)

PC Kullanım için OTP Servisi

 
Mobil Kullanım İçin OTP Servisi
 
 
Tanımlama Koduyla Giriş
Cep telefonu veya bilgisayar üzerindeki ICS hizmetini kullanan oyuncular büyük ölçüde yetkisiz hesap girişi şansını azaltabilir. ICS hizmeti ile normal hesap şifrenize her zaman ek olarak bir kullanımlık şifre gerektirir.
 
ICS Servis Özellikleri
  • Kişisel cihaz kullanarak kimlik onaylama. (Telefon, bilgisayar gb.)
  • Tek kullanımlık şifreyi her seferinde değiştirerek kullanıcıyı oyuna sokar.
  • Kullanıcıları ana hizmet hesabına 4 alternatif hesapla bağlanabilir.
  • İsteğe bağlı bu hesap güvenliği ayda 1 dolar’dan daha bile aza mal olabilir.
  • ICS tüm dünyada kullanılabilir. (Ülkede kullanılan veri dolaşımı politikasına göre sağlayıcı ekstra ücret uygulayabilir.)

KO E-Posta Değiştirme Nasıl Yapılır?

Knight Online Hesabınızın E-posta adresini değiştirmek için aşağıdaki adımları takip ediniz.

1) http://portal.nttgame.com/Index adresinden kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra my account sekmesine tıklayınız.

2) Change E-Posta sekmesine tıkladığınızda açılan kısma kullanıcı adınız (ID) ve şifrenizi yazınız.

3) E-posta adresinize gönderilen onaylama mailini görmek için mail adresinize gidiniz.

4) Gelen maildeki onaylama linkine tıklayınız.

5) Açılan sayfada yeni e-mail adresinizi her iki boşluğa da girip submit kısmına tıklayınız.

6) E-mail değiştirme işleminiz başarıyla gerçekleştirilmiş ve yeni e-posta adresiniz hesabınıza kaydedilmiştir.

Nation Transfer Scroll Nasıl Yapılır? (NTS)

Nation Transfer Scroll Nasıl Yapılır? (NTS)

Nation Transfer Scroll (1600 Cash)

1)Irk deiştirilicek karakterinize giriniz ve Power Up Store - Nation Transfer satin alin.
2)[Grand Merchant]Kaishan (815,707) gidiniz.
3)[2.Seçenek]Explanation of Nation Transfer\’e tıklıyarak Confirm tıklıyoruz bu işlen NTS nizi aktif eder.
4)[3.Seçenek]Submission of the Application Form tıklıyoruz ve Submit. tıklıyoruz daha sonra tekrardan Confirm tıklıyoruz ve Yes tıklıyoruz.
(Sağ Alt tabloda You\’ve received the Nation Transfer Certificate item. yazmalı.)
5)Inventory nizi acıp Nation Transfer Certificate inize baktığınızda \’ Örnek: Expiriration : 2014-02-16 22.30 \’ yazmalıdır. [Kullanım süresi 1 gün yani 24 saatir.]
6)(Kaishan)-[5.Seçenek] Transferring Nation seçeneğine tıklıyoruz ve Request Nation Transfer daha sonrasında Move out tıklıyoruz.
7)Karşımıza 4 tane karakter gelicek bunlar sizin karakterleriniz.
(Dilerseniz buradan karakterlerin cinsiyet ve saç şeklini seçebilrisiniz yada sadece cinsiyetini secip Confirm tıklayıp NTS işlemini yaptıktan sonrada saç şeklini yapabilrisiniz.)
8)Ekranınıza Character transfer was successful.Please connect again yazısı gelir Confirm tıklayınız [Sağ alt tabloda item has d.eleted as its usage periad has expired yazar.]
(bu işlemi yaptıktan sorna otomatik olarak sizi oyundan atar.)
9)Oyuna giriş yapınız karakterinize geldiğinizde yeniden yüz ve saç rengi secmenizi ister seçtikten sonra Confirm ve Okey diyoruz ve NTS işleminiz tamamlanmış olur.

Bu kadar basit. Artık karakterinizin ırk deişimi(NTS) gerçekleşti.

ByNoGame® İyi Oyunlar Diler.

--------------------------------------------------

Nation Transfer Scroll uygulamadan önce dikkat ediniz!

* 4 Slottaki karkater yerlerinin dolu olması gerekmekterdir.
* 4 Slottaki karakterlerin hepsinin Clandan çıkılması gerekmektedir.
* 4 Slottaki karakterlerinin hepsinin Friend lerinde kişi bulunmamalıdır.
* 4 Slottaki karakterlerin hepsinin maradonda olması gerekmektedir.

KO VIP Vault Key Sıfırlama Nasıl Yapılır?

Knight Online VIP Vault Key sıfırlama işlemi için aşağıdaki adımları takip ediniz.

Öncelikle http://portal.nttgame.com/ portal sayfamıza giriş yapınız.

1) My Account sekmesine gidiniz.

2) Sol menüdeki Reset VIP Key kısmına tıklayınız.

3) Kullanıcı adınızı ve şifrenizi giriniz.

4) Gelen e-maili görmek için email adresinize gidiniz.

5) Sizi resmi siteye yönlendirecek olan linki tıklayınız.

6) VIP Key sıfırlama işleminiz tamamlanmıştır. Hesabınıza girerek yeni bir VIP Vault Key şifresi oluşturabilirsiniz.

Sms aktivasyonu nasıl yapılır?

OYUN İÇERİSİNDE TAKAS (Trade) YAPMA ÖZELLİĞİNİ KULLANMAK İSTEYEN HESAPLAR:

1) Aşağıdaki linkten NttGame Portal’a kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapınız.  

http://portal.nttgame.com/Index

2) AITS (SMS Verification) seçeneğini seçip, Go to AITS Service kısmına tıklayınız.

3) Knight Online ya da Kingdom Online oyunlarından birini seçiniz.

4) Ülke bayrağınızı seçip  ve sonrasındaki boşluğa telefon numaranızı yazarak SMS doğrulama kodu almak için Send Verification Code tıklayınız.
(Bu işlem 5 N-point ile ücretlendirilmiştir.)

5) Telefonunuza gelen doğrulama kodunu 600 saniye içerisinde doğrulama ekranına giriniz ve Verify tıklayınız.

6) Şu andan itibaren telefon numaranız hesabınıza kaydedilmiştir. Oyun içi alış-veriş özelliğini kullanabilirsiniz.

Security key sıfırlama ve değiştirme nasıl yapılır?
Security Key Değiştirme
Güvenlik Anahtarınızı değiştirmek için lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz.
1) Verilen linke tıklayarak http://portal.nttgame.com adresinden kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapınız.
2) Sağ üstte bulunan My Account sekmesine tıklayınız.
3) Açılan ekranın sol kısmında Change Security key seçeneğini tıklayıp, kullanıcı adınızı ve şifrenizi tekrar giriniz.
4) E-postanıza bir onaylama maili gönderilecektir. Bu maildeki linke tıklayarak tekrar sayfamıza yönlendirileceksiniz.
5) Burada yeni, en az 8 sayıdan oluşan Güvenlik Anahtarınızı tanımlayarak Submit tıklayınız.
6) Yeni Güvenlik Anahtarınız kaydedilmiştir.
Security Key Sıfırlama
Security key sıfırlama işlemi için lütfen sıralanan adımları takip ediniz.
1) http://portal.nttgame.com/ websitemize kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapınız.
2) My Account sekmesine gidiniz.
3) Sol menüdeki Change Security Key sekmesine tıklayınız.
4) Click here to receive an email to reset your security key yazısında here tıkladığınızda sizden tekrar kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmeniz istenecektir. Girdiğiniz durumda e-posta adresinize onaylama linki gönderilecektir.
5) E-mail adresinize gelen linke tıklayarak security key resetleme işleminizi tamamlayabilirsiniz.
6) Security Key sıfırlama işleminiz tamamlanmıştır. Yeni bir security key belirlemek için lütfen Bilgi Bankası bölümünden Security Key Değiştirme konusuna bakınız.
Knight Genie Nedir? Ne Işe Yarar? Botların Yerini Tutar mı?
Knight Genie oyun içerisine entegre edilmiş oto bot (koxp) programıdır.
 
Bu koxpa Power Up Store (PUS) tan 204 Cash karşılığında sahip olabilirsiniz.
Size vereceği 10 adet koxp kullanım hakkı. Her kullanım hakkı 120 dakikadır. Toplamda 1200 dakika yani 20 saatlik kullanım hakkı içerir.
 
 
Koxpu başlattığınız zaman karakterinizin üzerinde GENİE yazısı dönmeye başlar. Bu sizi öteki koxperlardan ayıran bir özelliktir.
 
Bu özellik trade edilemez veya satılamaz. Ancak yan charlara depo aracılığı ile aktarılabilir.
 
Aldığın kadar kullan :
Genie’de atack başlattığınız anda sayaç  geri sayıma başlar. Durdurduğunuz anda durur. Yani 20 saati isterseniz ilk 20 saatte harcayın isterseniz toplamda 1 ayda harcayın size kalmış.
 
 
Teknik özellikleri :
 
 
- Attack yapabilmesi için Mod Kısımları Off konumundan On konumuna getirmeniz gerekiyor.
- Skill Register kısmına attack sırasında kullanmasını istediğiniz skilleri sıralayın.
 
Use Recovery Skill : Kendiniz veya party için örneğin minör gibi skillerin kullanımı için.
Attack Range : Saldırı uzaklığını belirlemenizi sağlar. Belirlediğiniz xx metre kadar uzaklıktaki düşmanlara saldırır sadece.
Range of Activities : Hareket mesafesini belirlemenizi sağlar. Genie’yi başlattığınız yerden itibaren xx metre herhangi bir yöne hareket haline geçebilir.
 
 
 
 
 
- HP Recovery :  Üzerinizde bulunan HP potunu koyun ve eğer kullanımı isteniyorsa Off konumu Onolmalı.
- Pet Recovery :  Üzerinizde bulunan HP potunu koyun ve eğer kullanımı isteniyorsa Off konumu On olmalı.
- MP Recovery :  Üzerinizde bulunan MP potunu koyun ve eğer kullanımı isteniyorsa Off konumu On olmalı.
 
at % consume potion automatically : Hp veya Mp %xx e düştüğü zaman bu potu kullan.
 
 
 
Sırası ile :
1- Üzerimdeki HP Pot sayısı 10 olduğu zaman town çek.
2- Üzerimdeki MP Pot sayısı 10 olduğu zaman town çek.
3- Yeterli ok olmadığı zaman town çek. ( Okçular için )
4- Party dağıldığı zaman town çek.
5- Eğer o civarda partyden sadece sen oradaysan town çek.
6- Silahın kırıldığı zaman town çek.
7- Silahın dayanıklılığı 100 e geldiği zaman Genie Hammer kullan. (Magic Hammer işe yaramaz. Power Up Store\\\\’dan Genie Hammer almanız gerekir. 248 NPts )
8- Genie 120 dakikalık süre bitince tekrar süre ekle.
9- Hayvanınızın acıkma seviyesi 5 olduğunda onu besler.
 
 
Nasıl Alabilirim ?
 
Hemen 20 saatlik genie kullanım hakkı kazanmak için Cash Satın Almanız gerekir.
 
Yeterli cash sahibi olduktan sonra Power Up Store’u ziyaret edin.
- Spirit of Genie adında bulabilirsiniz.
 
 



ByNoGame Canlı Destek