Giriş Yap    Üye Ol
Oyunlar   GB   İtem   CS:GO Skin   Key   Destekle   Para Yükle   Haberler   İletişim   Yorum  
 
 
 Haberler    Haber   Saldırı Taktikleri 1 


CLASH OF CLANS SALDIRI TAKTİKLERİ - 1

Clash of Clans’da ganimet toplamak, elde ettiğiniz ganimetler ile köyünüzü ve askerlerinizi geliştirmek, yeni savaşlara katılmak için Farming yöntemini kullanabilirsiniz. Farming terim olarak çiftçilik, yetiştiricilik, hasat toplamak anlamına gelmektedir. Oyunda da aynen bu terime uyarak düşman köylerden ganimet toplamaya çalışıyoruz.

Farming modunda amaç; saldıracağınız köyü tamamı ile ele geçirmeden sadece maden toplayıcıların içinde ki ganimetlere saldırmaktır. Böylece mevcut askerlerinizin hepsini kullanmadan kısa sürede büyük ganimet elde edebilirsiniz. Savaşta kullanmadığınız askerleri beklemeden başka bir savaşta daha kullanarak daha hızlı şekilde toplayabilirsiniz.

Clash of Clans Yeşil Taş, Köy ve Hesap satışları ve tüm ihtiyaçlarınız için tıklayın;

Öncelikle saldıracağınız köyün savaştan size ne kadar ganimet vereceğine bakmalısınız. Eğer 100-200-300 bin ve üzerindeyse Farming modunda saldırmak için yeterlidir. Dikkat etmeniz gereken iksir ve altınların depolarda değil madenlerde olması. Bir çok oyuncu maden toplayıcıları dışarı, depoları ise köyün daha merkezi bir konumuna yerleştirerek köye saldıranların daha az ganimet toplamalarını amaçlar. Çünkü depolar maden toplayıcılarından daha fazla altın ve iksiri depolar. Fakat bazı oyuncular bir kaç gün oyuna girip madenlerde ki ganimeti toplamadığı zaman toplayıcılar altın ve iksirleri kendi depolarında saklar. Böylece Farming modunda saldırmak için iyi bir köy haline gelir. Düşmanlarınıza hazinenizi kaptırmamak için siz de mutlaka ara sıra oyuna girerek toplayıcılar da ki ganimeti depolara aktarmalısınız. 

Peki ganimetin madenlerde mi yoksa depolarda mı olduğunu nasıl anlayacağız? Bunun için iksir, kara iksir ve altın madenlerinin doluluk oranına bakmamız lazım. Bunu anlayabilmek için birimlerin üzerinde ne kadar ganimet toplandığını gözetleyerek anlayabilirsiniz.

Saldıracağınız köye karar verdiniz. İlk yapmanız gereken savunma birimlerini oyalayarak Okçu ve Goblin ile tüm ganimeti toplamaya çalışmalısınız. Savunma birimleri yakınlarına bırakacağınız bir kaç Devi nişan alırken bu arada Okçu ve Goblinler köyde ki tüm altın ve iksirleri toplayabilir. Unutmamak gerekir ki Farming modunda amaç tüm köyü yıkıp 3 yıldız etmek değil ganimeti toplamaktır. Tüm askerlerinizi savaşta harcamadan bir kaç saat içerisinde milyonlarca altın ve iksiri bu yöntemle kolayca elde edebilirsiniz. Ama kupanız 1200 ve altına iniyorsa ganimet bulmanız zorlaşacağı için en azından 1 yıldız kazanmak kupa kaybetmenizi engelleyecektir. Bunun için köy binası dışarı da ise ona saldırabilir yada köyün %50’sini yıkabilirsiniz.

ByNoGame Canlı Destek