Giriş Yap    Üye Ol
Oyunlar   GB   İtem   CS:GO Skin   Key   Destekle   Para Yükle   Haberler   İletişim   Yorum  
 
 Haberler    Haber   Cehennem Kulesini Nasıl Yenebilirsiniz? 

Inferno Tower

 

CEHENNEM KULESİNİ NASIL YENEBİLİRİZ?

Bildiğiniz gibi Cehennem Kulesi daha önce sadece yüksek seviye oyunculara özgü bir savunma ayrıcalığı iken, artık herkesin emrine sunuldu. Artık 8. seviye Köy Binasına sahipseniz sıklıkla Cehennem Kulesi ile karşılaşacaksınız demektir. 

ByNoGame oyun ekibimiz Cehennem Kulesini nasıl yeneceğiniz konusunda size yardımcı olmak için bu rehberi hazırladı. 

Peki Cehennem Kulesini bu kadar acımasız yapan ne?

Cehennem Kulesi yaklaşan düşmanlara ateş püsküren bir kuledir. En güçlü askeri birlikleri bile kısa sürede yok edebilir. Tekli modda sadece acımasızca zarar verir. Multi modda çok sayıda saldırganı kolayca imha edebilir. Onunla karşılaşmamanız imkansız gibi bir şey çünkü artık neredeyse herkeste bir tane var. 

Cehennem Kulesini nasıl yenebilirsiniz?

Cehennem Kulesi tek seferde tek bir hedefi vurabilir. Kuleyi yıkmak için çok sayıda askeri (Okçu, Barbar, Dev, vs.) aynı anda gönderip, hepsi ölene kadar kuleyi yıkmayı başarabilirsiniz. Ya da önce 2. ve 3. seviye Golem gönderip onlar Cehennem Kulesini oyalarken diğer birliklerle saldırabilirsiniz.  Yeterli sayıda askeriniz yoksa 4 adet 4. seviye yıldırım büyüsü kullanarak da Cehennem Kulesini yıkabilirsiniz. 

Clash of Clans Yeşil Taş, Köy ve Hesap Satışları İçin Tıklayınız

  

ByNoGame Canlı Destek